1
1

Dank voor uw steun

Helpt u ons? Fantastisch! Met het schenken van een financiële bijdrage geeft u mensen de kans om op een waardige manier afscheid van het leven te kunnen nemen.

Wilt u meer informatie over de verschillende mogelijkheden, stuur dan een mailtje naar: info@hospice-enschede.nl of bel ons op 053 – 475 30 40

Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Giften

U kunt een geldbedrag aan ons overmaken. U kunt dat ook doen met een periodieke gift – ook wel lijfrenteschenking genoemd – die u vastlegt bij een notaris. De giften kunt u onder bepaalde voorwaarden aftrekken voor de inkomstenbelasting.

U kunt uw gift overmaken op IBAN: NL72RABO 0144 6756 17 ten name van Stichting Vrienden Hospice Enschede.

Wilt u een jaarlijkse of periodieke gift doen en wilt u informatie? Mail uw vraag naar info@hospice-enschede.nl

Legaten

Als u een testament laat opmaken, kunt u daarin een schenking na overlijden opnemen. Dit heet een legaat en kunt u doen aan een begunstigde, bijvoorbeeld de Stichting Vrienden van Hospice Enschede te Enschede. In principe kunt u alle vermogensbestanddelen opnemen, zoals geldbedragen en (on)roerende zaken, maar uit praktische overwegingen heeft een geldbedrag onze voorkeur. Legaten aan de Stichting Vrienden van Hospice Enschede zijn vrijgesteld van erfbelasting, mits aan het legaat geen opdracht is verbonden. Het legaat moet dus volledig ten goede komen aan de stichting.

Sponsoring

Veel bedrijven reageren enthousiast op onze oproep voor steun. Daar zijn we dankbaar voor. Ook in de toekomst zijn deze financiële bijdragen hard nodig om ons hospice in stand te houden. Heeft u interesse? Of heeft u een ander idee van hoe u ons kunt steunen? Stuur een mailtje naar info@hospice-enschede.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.