13 en 14 maart 2019: Open Huis!

By 22 augustus 2019Nieuws

Om alvast te noteren in uw agenda:
Hospice Enschede heeft Open Huis op 13 en 14 maart 2020

Hospice Enschede is nu ruim 10 jaar in gebruik. Een mooie locatie, waar privacy, rust, veiligheid, warmte en kwaliteit van leven voorop staan. Op vrijdag 13 maart en zaterdag 14 maart, kan iedereen die belangstelling heeft een kijkje komen nemen in ons hospice.
Op vrijdag zitten we van 18.30 – 20.30 uur voor u klaar, op zaterdag van 11.00 – 14.00 uur.

In het hospice verblijven mensen die terminaal ziek zijn en te horen hebben gekregen dat ze nog maximaal drie maanden te leven hebben.
Ze krijgen een eigen kamer in het huis en 24 uur per dag medische en verpleegkundige zorg van onze wijkverpleging. Daarnaast zijn er vrijwilligers die tijd, liefde en aandacht geven. Samen met de naasten  proberen zij het verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.
U kunt de sfeer komen proeven en uw vragen stellen.

Belangstellenden voor vrijwilligerswerk hebben deze dagen de gelegenheid van onze vrijwilligers te horen hoe zij het werken in het hospice ervaren. Misschien is het wel iets voor u!

U bent van harte welkom!

Roosters